Nie mogę się doczekać, aż spróbuję tego, kiedy tu dotrze. Większe nie zawsze znaczy lepsze, jeśli chodzi o osłonę. To powiedziawszy, wypróbuję również szybę Expedition podczas mojej następnej jazdy.
Najpierw przyjrzałem się Powerbronze, ale WRS był nieco tańszy, ponieważ lokalny sklep sprowadza je pod koniec miesiąca. Są bardzo podobne, ale wolę nieco design WRS.Myślałem o tym samym, próbowałem szyby turystycznej, ale jeszcze nie jestem zadowolony. Spróbuję również krótszej.
Inna opcja krótkiej szyby:
![]()
HUSQVARNA ,NORDEN 901, 22-25 (185MM)
Powerbronze Adventure Sport Screens have a lower profile than the original part for a more "sporty look" - Made from 3mm Acrylic- 17 colours available- Flame polished edges- Uses original fixings- Simple and easy to fitwww.powerbronze.co.uk
Już wszystko zamówiłem, ale będzie tu dopiero pod koniec miesiąca. Opublikuję aktualizację, gdy tylko spróbujęZgadzam się, WRS wyglądają lepiej. Jeśli pójdziesz tą drogą, daj nam znać, jak działa krótszy ekran.
Jak wygląda trzepotanie/szum wiatru z tą szybą?Z powerbronze kolor można dowolnie wybierać
View attachment 2746 View attachment 2747 View attachment 2748 View attachment 2749
Dołączyłeś do tego forum tylko po to, żeby zamieszczać linki do chińskich podróbek? Ładny Triumph Tiger na zdjęciu profilowym......
Nawiasem mówiąc, to podróbka szyby Powerbronze.Szyby to loteria. To tylko kawałek plastiku. Dzięki! To moje ulubione zdjęcie z przygody - zrobione w Clear Creek
Powiedz nam, co myślisz!Dostałem moją WRS Enduro i zainstalowałem ją. Musiałem zmienić na krótsze ramię Quad Lock, aby ukryć je za ekranem. Jadę teraz na przejażdżkę.
2 pierwsze zdjęcia to oryginał, ostatnie
Noszę wysokiej jakości zatyczki do uszu od lat na każdej przejażdżce. Używam tych i dobrze mi służyły HearDefenders®-DF Filtered Earplugs - EAR Customized Hearing ProtectionNie jestem pewien, czy to rozwiązuje problem szumu wiatru, ale jak dotąd najlepszym rozwiązaniem dla mnie przeciwko szumowi wiatru są dobre zatyczki do uszu. Próbowałem wielu różnych, wielokrotnego użytku i innych. Proste jednorazowe 3M działają dla mnie najlepiej, nie przeszkadza mi już szum wiatru i wciąż słyszę muzykę w interkomie.
Cześć Bauer,Ich habe so ziemlich alle Screens ausprobiert. OEM, Explorer, Givi, Puig und WRS. OEM ist am schlechtesten . Puig und Explorer sind sehr ähnlich aber verursachen Wirbel ab 120 km/h. Givi ist viel zu groß und dafür nicht besser als Puig. eher schlechter. Das Problem ist, dass der Windschutz zu steil ist und nicht verstellbar ist.
Der WRS verursacht keine Verwirbelungen mehr. Das Bike geht aber fast Richtung Nakedbike. Optisch geht es so. Für mich aber die beste Lösung.
Mam do zaoferowania moją oryginalną i przyciemnianą szybę. 60 euro + wysyłkaNadal szukam oryginalnej przedniej szyby, tej, która jest na standardowym i przyciemnianym Norden, dziękuję!
Cześć Michael,Hi bin 180 cm gross und habe das ganz niedrige Enduro.
Grüße Michael