View attachment 294
Zamówiłem ten uchwyt GPS dla mojego Nordena, który przybędzie za 3 tygodnie! Wygląda o wiele lepiej niż oem..
Właśnie zamówiłem zarówno uchwyt GPS, jak i podnóżki!Ja też zamówiłem jeden z nich, a także ich podnóżki po zobaczeniu posta w grupie Norden na Facebooku.
Jakiej marki jest detektor radarowy? Myślę, że będę potrzebował jeden z nich na moim Norden!Mam jeden i pasuje/działa idealnie, a mój detektor radarowy pasuje idealnie na górze, tworząc czysty, ciasny stos. Rolling.........
View attachment 440
Kupiłeś to na tej stronie?: Uchwyt GPS NICECNC dla KTM Adventure S/R/Rally RView attachment 294
Zamówiłem ten uchwyt GPS dla mojego Nordena, który przyjedzie za 3 tygodnie! Wygląda o wiele lepiej niż oem..
TakKupiłeś to na tej stronie?: Uchwyt GPS NICECNC do KTM Adventure S/R/Rally R
Cześć chłopaki, ten produkt jest produkowany w Chinach i nie jestem pewien, jakiego rodzaju stopu aluminium używają. Poszukam innych opcji, poinformuję was, kiedy znajdę jakąś. Pozdrawiam VinceView attachment 294 Zamówiłem ten uchwyt GPS dla mojego Nordena, który dotrze za 3 tygodnie! Wygląda o wiele lepiej niż oem..
Powodzenia. Prawie wszystko jest dziś produkowane w Chinach. Stwierdziłem, że wiele marek sprzedawanych w USA produkuje w Chinach, a następnie nakleja nazwę swojej firmy na produkt i pobiera 30% więcej.Cześć chłopaki, ten produkt jest produkowany w Chinach i nie jestem pewien, jakiego rodzaju aluminium używają. Poszukam innych opcji, poinformuję was, kiedy znajdę jakąś. Pozdrawiam Vince
WitajUżywam telefonu tak, jak opisujesz, z zamontowanym zamkiem quad.
View attachment 1374
View attachment 294
Zamówiłem ten uchwyt GPS dla mojego Nordena, który przybędzie za 3 tygodnie! Wygląda o wiele lepiej niż oem..
Wygląda na fajny uchwyt. Ale właśnie użyłem (tańszego) NICE CNC low mount - to mniej więcej tylko kątowa płyta z czterema otworami na śruby w wzorze AMPS i ma rowek do prowadzenia przewodów. Kupiłem również kwadratowy uchwyt RAM z otworami AMPS i kulą o średnicy cala i przykręciłem go do płyty NICE CNC. Użyłem krótkiego zacisku kulowego RAM od kuli RAM o średnicy 1 cala do uchwytu RAM X do telefonu komórkowego. Ta sama konfiguracja działałaby z GPS - większość Garminów jest dostarczana ze wszystkimi potrzebnymi elementami bez potrzeby stosowania części RAM, potrzebujesz tylko płyty NICE CNC. Chciałem zamontować ma Garmin ZUMO 395, ale Garmin nie pozwala mi zmienić mapy kraju z Ameryki Południowej na Australię - oni SĄ DO DUPY!View attachment 294