Vyšiel tento víkend na prvú jazdu. Jazdím takmer výlučne v hline, takže som išiel na niektoré miesta so skalnatými kopcami, aby som zistil, či nepotrebujem vypadnúť zub na predné ozubené koleso. Odpoveď je áno a mať 15T na objednávku. Keď som sa na bicykli cítil pohodlnejšie, vybral som si líniu, aby som vyšiel na niekoľko výstupkov (tak pomaly, ako som mohol, keďže som testoval potreby ozubeného kolesa 1. prevodového stupňa) a bolo to v zatienenej oblasti, takže zem bola stále blato. No zadná pneumatika sa okamžite nabila a ja som stratil všetku trakciu a šiel som po prednú brzdu, aby som ju udržal. Keďže bolo zablatené, predná brzda motorku neudržala a ja som sa začal šmýkať späť dolu kopcom. Potom som sa rozhodol položiť ho na bok, aby som zastavil šmykľavku. Takže tu je to, čo sa stalo...ani škrabanec na plášti! Tenký hliník na boku nádrží sa predieral. Plastové lapače kôry držali dobre. Z tohto dôvodu mám na objednávku klznú dosku, ktorá prichádza po boku nádrže, aby nahradila tie chatrné a tiež nahradila spodnú. Išiel som s tým od Rotvajlera. Tiež som si kúpil lepšie pneumatiky Motoz Rallz, ktoré sa chystám namontovať tento víkend.
Zvažoval som, že si zaobstarám chrániče proti nárazu, ale teraz nie...aspoň zatiaľ, keďže tri body, ktoré sa dotýkali zeme, boli riadidlá, spodok nádrže a tepelný štít na výfuku.